Вважаю я...

Просто Лолита
Вважаю я,що кожній жінці,
Для щастя більшого й не траба.
Ніж чоловік коханий поруч,
Сім'я й будинок просто неба.
Не треба золота й смарагдів.
Не треба келихів з кришталю.
Потрібно, тільки, щоб тобі,
Він промовляв оте "кохаю".
І не важливо, хто він, звідки,
Важливо те, що би любив.
Любив ось так, як люблять діти.
І, щоб тебе Боготворив.