Захисти...

Оксана Гриценко
Захисти мою Неньку-Вкраїну,
Я благаю Тебе,Бог-Отець!
Не віддай на поругу Єдину,
Чуєш нашу молитву сердець!

Хай наівна,відкрита матуся,
Неозброєна і без керма,
Стане сильною в Божому  Дусі,
Ти ж свободу нам дав не дарма!