Ночь чудесная

Белиенко Из Киева
Гарна нині ніч надворі.
Місяць сяє угорі.
Скаче осінь ген у полі
На засніженім коні.

Край дороги, біля поля,
В білій шубці пуховій
Вийшла модниця тополя.
Вітер вкляк, немов не свій.

Тихо-тихо… ніч надворі.
Місяць світить угорі.
Вітер спить в гіллі тополі,
Спочиває уві сні.

Листопад-84, м Цюрупинськ Херсонської обл., дитячий будинок.