Плакса. ,, Укр

Игорь Голомозый Украина
Хто там «нюні розпускає»,
Йти не хоче в дитсадок?
Хто сідає на підлогу –
Бере книжку й рве листок?

– Одягатися не буду,
Й черевички узувати.
Можу плакати годину,
Або голосно кричати.

Мультики мені вмикайте,
Та які захочу,
А то буду верещати
Із ранку до ночі.

Не люблю варену рибу –
Дайте мені пряник.
Шоколадну з’їм цукерку,
Посмокчу льодяник.

Ввечері не ляжу спати.
Геть мерщій усі ідіть,
А як ні – ревтиму сильно,
Мов розлючений ведмідь.

В постіль принеси водички,
Горщик в постіль принеси –
Можу я заверещати,
Та запісяти труси.

– Слава Богу!!! Спить дитина.
Буду сон їй стерегти.
Маша, Коля, Таня, Петя –
Може «Плакса» то є ти???
*****