Пластил н. ,, Укр, ,

Игорь Голомозый Украина
День народження у мене –
Подарунки всі несуть.
Мої любі тато й мама
Пластилін мені дають.

Білий, чорний та зелений
У коробочці лежать.
Жовтий, синій і червоний
В руки просяться пом’яти.

Став в моїх руках слухняний,
Та м’який матеріал.
Виліплюється телятко,
Поросятко і марал.

Річка, рибка, крокодил,
Будинок та вулиця.
Птахи різнокольорові –
Папуга та куриця.

Під кінець ліплю людину –
Тато, мама та дитина..
Поруч друзі та сусіди –
Пластилінова картина.
*****