Наш ворог

Марина Сидоренко
Мить, коли сонце стає темнішим,
Мить, коли брат йде на власного брата.
Немов би, ніколи не буде тут тиші.
Немов би, ми будемо вічно кричати.
Зупиниться вже люди, досить з вас крику.
Візьміться за руки — ви всі нам брати.
Наш ворог — це злоба, то бий її в пику —
Мовчанням та дружбою перемогти!