Картина, ,, Укр. ,,

Игорь Голомозый Украина
Різнокольорові фарби,
Лист здоровий в мене є.
Намалюю тата й маму –
Квіточку він їй дає.

Жовте сонце в небі синім –
Безліч світла й теплоти.
По траві зеленій ходять
Тато, мама, я і ти.

Намалюю ще й криницю,
Поруч вишенька цвіте.
Соловей щебече дзвінко,
Далі, соняшник росте.

На паркан залізла кицька,
По двору ходить коза.
Виноградний лист, зелений
Поро звісила лоза.

Дуже гарне усе вийшло –
Хата, звірі та сім’я.
Сотворив усесвіт Бог наш,
Як оцю картину я.
*****