сердца поэтов

Макин Тоша
                Сергею Жадану

сердца поэтов стучат вразнобой
время сквозь них течёт обширным кровотечением
пока рабы идут за империю на убой
поэты записываются в повстанческое ополчение

пафосность перестаёт быть излишней
обнажается голая как штык суть
либо ты на своей земле – личность
либо – что ты делаешь тут

==============================================

серця поетів стукотять врізнобій
час крізь них тече гарячою кров’ю
поки рабів ведуть в ім'я імперії на забій
поети вступають до повстанських загонів

пафосність перестає бути зайвою
викривається проста немов багнет істина
коли безжальний ворог йде навалою
за свою землю треба до останнього битися