Для чого цi думки сумбурнi?

Петр Коваль
Якщо бажання буде спілкуватись,
Не трать безцінний час, щоб відшукати
Якийсь, підхожий в даний час, мотив.
Я радості не зможу ради дати.
Чекав на це, цим серед ночі снив.
Як знать, для чого ці думки сумбурні?
Не знать, чому вони тривожать й досі.
Не просто сумно, до глибин зажурно.
Туман навіщось і колючі роси.
А почуття приховані, хоч бурні…
Наснилося? Прибачилось, здалося.