Зима. ,Укр

Игорь Голомозый Украина
Землю вкрило білим снігом,
Мороз, хуртовини.
Деревця стоять замерзлі,
Мов сухі стеблини.

У барлогу заховався –
Лапу смокче, спить ведмідь.
Крига річку закувала,
Хтось на ній залишив слід.

Щебет пташки не почуєш,
«У-гу» тільки у ночі.
Не співає соловейко,
Не гудуть джмелі й хрущі.

Білий холод там, де влітку
Була зелень трав рясна.
В далині, мов обіцянка –
Ліс живий, стоїть сосна.

Завжди є у нас надія
В скрутний та не легкий час.
Влітку – радість та безпека.
Бог мене узимку спас.
*****