остання..

Москаленко Анастасия
Це був наш останній з тобою концерт!
ти грав на нервах, а я на струнах,
А в залі порожньо, затихло все,
Лиш моя скрипка лунає хмурно!

У цьому ділі ти професіонал,
а я...лиш майстер імпровізацій.
Ця пісня остання, це наш фінал!!
Більше не буде інтерпретацій.

Тепер не дует, тепер поодинці.
У кожного з нас своє соло...
Лиш може колись зустрінемось на зупинці
І мої струни зачепить твій голос.

Тоді вони знов зазвучать,
Але вже не так як раніше,
Може й можна все знову почать,
Але ж ми на різних афішах!