Л то, ,, Укр

Игорь Голомозый Украина
Коли сонце пече жарко –
Літо, знай, до нас прийшло.
У траві зеленій квіти
З різним кольором знайшло.

Вже ведмідь наївся меду.
Дітки плещуться в ставку.
Качка водить каченяток.
Пес у буді – у кутку.

Соком налилась травичка,
Рясно деревця цвітуть.
Влітку тепло під землею –
Черв’яки з кротом живуть.

Вже достигла абрикоса,
І черешенька рясна.
Скоро й яблуко дозріє,
Бо це – літо! Не весна.

Сотворив Господь Бог літо –
Плоди доспівають.
Муха, бджілка та комашка
На квітки сідають.
*****