Перший сонячний промiнь...

Анатолий Павленко
*   *   *

Перший  сонячний  промінь  нас лагідно  буде,
Ніби  каже: «Вставайте,  всі  добрії  люди!
Не  проспіте  майбутнє,  на  тім  хто  не  знається,
Що  сьогодні  якраз  воно  розпочинається?..»

---