Izvorasul

Галина Чиореску
Curge un izvoras la vale
Si multe-ntilni pe cale :
Oameni buni, si rai, si hoti, -
Dar el curge pentru toti.

El nu alege pe nimeni,
Ci la toti le face bine
Si pe toi ii racoreste,
Setea lor le-o potoleste.

Fii si tu ca-acel izvor
Si fa bine tuturor,
Tu nu judeca pe nimeni,
Iarta tot si fa doar bine!