Сплива нiч, нiч перед боэм...

Владимир Прохода
Спливає ніч, ніч перед боєм,
Сьогодні візьме хтось гріхи,
Окута ненька наша болем,
Її дітей, Господь,прости...

Перед тобою всі ми рівні,
Та на Землі на жаль не так,
З де-більше стали агресивні,
Звучить крамола на устах...

Не має слів порозуміння,
Куди подівся розум, глузд?
Вже час збирати нам каміння,
Із душ прибрати треба бруд...

Світає... ранок, я молюся:
Не дай пролитися крові...
Прости, що в небо не дивлюся,
Та й не кажи, Тарасові...



 П.В.М.       14.04.2014г