Дурнувата

Ирина Заровная
Яка ж я жінка дурнувата -
Скільки ж можна на тебе чекати?
Минають дні, минають ночі, -
Чекає й вірить, хто любити хоче.

Чекаю на телефонний дзвінок,
А може напишеш мені хоч рядок?
Та знову тиша - от біда.
Лише у снах мені відрада.

Ти пробіг по моїй долі
І зник, як вітер в полі.
Не можу я тепер збагнути
Як мені тебе забути...