Люблю не люблю

Виолетта Гнедаш
«Оторвали мишке лапу», -
Пам’ятаю з дитсадка.
Я люблю матусю й тата
И не хочу молока.

Я люблю санчата взимку,
Теплий чай з лимоном п’ю,
Часто граюся з машинкой,
Тільки кашу не люблю.

Я книжки люблю листати,
А читати – навпаки.
Ох, скоріш би вище стати,
Щоб надіти каблуки.