А з Вами так бува?

Олеся Райська
А з Вами так бува?
у мутняве вікно
задивишся  на мить
забувши про безглуздя
буденного життя
одвічна марнота
змарнілого лиця
відбиток потойбіччя
оманливих химер
із задзеркалля плин
звабливиці-весни
брунькує відчуття
мана поневірянь
спазмує серця щем
несправджених надій
А з Вами так бува?