Вазьмi мяне з сабой

Вадим Войно
Вазьмі мяне туды,
Дзе млявая трава.
Вазьмі мяне туды,
Дзе няма святла.

Вазьмі мяне з сабой,
Не думай, не чакай,
Туды, дзе над ракой
Іскрыцца чорны рай.

Пакінь мяне, печаль,
У краснай вышыні.
Пакінь у сэрцы жаль,
Лятункі ў цішыні.

А я стаю ізноў
Ля могільцы тваёй.
Няма другіх умоў.
Вазьмі мяне з сабой.