Хто ти?

Сербиновская Илона
Хто ти? Дивишся прямо у серце.
Хто ти? На відстані, але поряд.
Ти хто? А може ти просто сонце?
В душу дивишся... Я відчуваю той погляд.

"Стій, не торкайся.. Ще не загоїлись рани!"
Про те думаю... Не проганяю.
Пару дотиків... Зникають болючі шрами.
Сходе лід... Здається, я знов відчуваю.

Намагаюсь відчути, зцілити душу.
Відчуваю на відстані стук твого серця.
Може я зберегти його мушу?
Нахабно не стукаю... Чи може відкрита дверця?

Хто ти? Не вриваєшся силою в серце.
Ти стоїш, тримаєш за ручку двері.
Хочеш зайти? Питаю сьогодні у тебе.
Як відкрию? Лишишся на довго у мене?