Спiльна справа

Исаков Алекс
Ще трохи – зелень знову бризне плоттю
Назустріч хмарі, миру і весні.
І парочки під прапором «не проти»
Сховаються, наївні, від війни.

І стане пухом заново земля
В полях ...
(08.04.2014)