Про укра!! нських д! вчат

Сергей Усенко 2
В Україні найкращі дівчата,
Серед всіх, що живуть на Землі.
Бо вони неначе квітки,
Що розквітли на зорі.

І краса їхня вражає
І Америку, й Китай.
Тому й їдуть іноземці
В український гарний край.

В нас дівчата працьовиті,
Й дуже доброзичливі.
Й не відмовлять в допомозі,
Бо всі вони ввічливі.

Тому й їдуть іноземці
Так до України.
Бо ніде більш не знайти
Гарної дівчини.