Владимир Голштинский. Песенка

Глеб Ходорковский
              Владимир Голштинский.


                ПЕСЕНКА
                (тум-балалайка)

   





        tumba;a tumba;a piosenka ma;a
       dzi; mi jest smutno - gdzie; si; podzia;a?
       z fus;w herbaty sam sobie wr;;;
       gdzie mnie zaci;gn; nowe podr;;e

       tumba;a tumba;a tumba;a ;a ;a
       piosenka ma;a ;y; pomaga;a
       i nam szumia;a jak stare drzewa
       gdy nas przez komin pchano do nieba

       tumba;a tumba;a tumba;a ;a ;a
       dzi; w komputerze nadzieja ca;a
       doi;e; koz; - dzi; komputery
       palce stukaj; raz dwa trzy cztery

       tumba;a tumba;a piosenka ma;a
       w zak;tku duszy gdzie; si; schowa;a
       kiedy umrzemy i ci; zapomn;
       ty te; si; udasz drog; p;;nocn;
       kiedy umrzemy i ci; zapomn;
       sama za;piewasz por; p;;nocn;:

       tumba;a tumba;a tumba;a;ajka ...




wh,
2011-09-23