Слова для кохано!! д! вчини

Сергей Усенко 2
Ти в моїм житті з'явилась,
Наче зірка в небесах.
І засяяла яскраво,
Бо є блиск в твоїх очах.

Як тільки я тебе побачив,
То зрозумів, що це мій шанс.
Нарешті вже знайти кохану,
Яку шукав я довгий час.