Милий синку

Тамара Романова
Милий синку, моя ти кровинка,
Самий кращий у мене лиш ти.
Пригорну я до серця тебе дитинко,
Захищу від біди, від печалі, журби.

Я дістану із неба для тебе всі зірки,
Я закрию собою від біди, як стіна.
Я молюся за тебе, мій синку,
Щоб щасливим ти був все життя.