Мамине серце

Анатолий Павленко
Думки  всі  про  маму,
Про  рідну  про  саму,
Про  мамине  серце –
Натхнення  джерельце.

Про  мамине  серце –
Чаклунства  відерце,
З  якого  частує
Любов’ю  святою.

Здається,  стоїть
За  лаштунками  долі,
Та  тільки  її
Головні  завжди  ролі.

І  серце  німіє,
І  груди  біль  тисне,
Що  це  розумієм,
На  жаль,  ми  запізно.