Алай вахтундин жегьилриз

Мадина Рамазанова
Им вуч суза я инсанар?
Мода хьанва телефонарни,айфонар
Гуьзгуьд патав ягъиз шкилар
Вилик ийиз чпин п/узарар
Жеда чпел юбка мини
Шпилька туфли вичел жени?
Шпаклевкадиг дуьзиз чини
Бес ви чиниз регъуь тушни?
Гадаярни къекъвез жеда йифиз
Ч!уру гафаралди рахаз михьиз
Регъуь тежез чпин чиниз
Куьн акурла зи иви ифиз
Сивел жеда чпин тембек
Кьуранва михьиз вичин жендек
Чида чпиз дадлу хуьрек
Пулни жеда гьамиш герек
Хизандин хьанва язух
Ихьтинбур къе  хьанва артух
Маса гуз нисини хъатух
Ац!урда аялрин хъултух