Дидедиз

Мадина Рамазанова
Килигиз вун цавун гъетериз
Ахвар тийиз яргъи йифериз
 Жанг яна ви яргъи кифериз
Икрамда за диде, вун алай и чилериз
Зун хайи вун сагърай диде
Шадвал,хъвер хьуй ви рик/е
Нагъвар такуй заз ви вилел
Вун цуьк хьиз за хуьда гъилел
Ширин манидал лай-лай ягъай
Ви ширин мез я зи чан диде
Заз и дуьня,лацу экв къалурай
Вун я зи рик/, зи чан диде.