Тахай диде

Мадина Рамазанова
Вили цавуз килигиз зун диде
Кьве вилелни гьамиш  нагъв алаз
И дуьнядилай вучиз фена диде чан
Зун етим яз масад папан хиве туна

Ширин гафар лугьуз вичин баладиз
Тахай зун,аквазвач гьич вилериз
Гьар экуьнахъ акъуддиз зун крариз
Шад уьмуьр аквазвач заз диде чан

Тахай адан  гьатайла зун гъиле
Ничхирди кьаз жедай  сиве
Гьар сеферда акьазни  кьиле
Ацукьдай зун кьилди к/вале

Зи вилин нагъвар гьуьлерилай дерин я
Экуь дуьня къе зазни серин я
Рик/ин т!ални векьерилай къалин я
Этим яз ,къе  яшамиш жез четин я .