Розмова курця з сигаретою

Валентина Большакова 59
- Все, більше не буду курити!
- Нікуди не дінешся ти!
- Ось, зараз, тебе я покину!
- Не дам я змоги тобі!
- Чого причепилась до мене?
- Я іспит тобі даю!
- Легені вже чорні у мене!
- Наплюй, розітри і забудь!
- Я ж кашляю, травлюся знову!
- Ну й кашляй собі, от діла!
- На те й сигарета для тебе,
  Не скигли, травись, ой–ля-ля!
- Не можу я більше курити!
  Боротись не сила мені!
- Я згодна, соблазн я великий,
  На, хоч одну закури!
  Ти слабовольний, друже,
  Характеру в тебе нема!
- Ох, згинь, звичка проклята з димом,
  Покою мені вже нема!
  Хвороба легені з’їла…
- Ти міцно сидиш на крючку,
  Не довго тобі залишилось…
  Ох, скільки курців на тім світі,
  Укоротила їм вік!
  За кровні себе потравили,               
- Я ж багатію на них!
- Покину тебе, сигарето!
- Ха-ха, не сміши мене ти!
  Прокурений розум у тебе,
  В угарі, в диму і в огні!
  Так помирай, куряго!
  Сильнішого знову знайду
  І кайфувати стану,
  До смерті його приведу!