З душею, серцем, повагою та думками

Марина Сидоренко
Україно! З душею до тебе.
Я люблю твої срібні степи,
Я люблю твоє чистеє небо,
Що ненавистю не затопить.
Україно! Із серцем до тебе.
Я люблю золоті всі поля,
Я люблю і ліси, більше степу!
Я люблю, бо то — моя земля!
Україно! З повагой до тебе.
Я люблю і минулий твій час,
І в майбутньому, вірю, що небо
Буде мирним для кожного з нас.
Україно! З думками до тебе.
Я люблю усіх твоїх людей,
Опинився коли би і де би —
І сказав: «З Україною. З ней!».