Цiнуйте мить

Петр Коваль
Не недоступний і не поза зоною,
Не став відповідати вам ваш абонент.
Надальше сумніви рахуйте тонами,
І розбивайте впевненість ущент,
Але терпіння майте трохи, все-таки,
Огульно інших нічого ганьбить.
Є домисли, а є життя конкретика,
Цінуйте мить, не нею все ж живіть.