Остання молитва

Валентина Большакова 59
Присвячується любій матусі

Остання молитва,
Остання до Бога,
Остання зупинка
Земної дороги.

Старенька матуся
Землю обіймає:
-З тобою, о Земле,
Я  попрощаюсь!

Спасибі тобі
За гостинність, за долю,
За те, що мій рід
Залишився з тобою!

Спасибі тобі,
Що в біді не лишала,
Дітей дарувала,
І силу давала!

О,Земле, рідненька,
Як тяжко було,
Мене зігрівала
Своїм ти теплом!

О, скільки земних,
Тих доріг проходила,
Я так тебе, Земле,
Кохала й любила!

Прости і прощай,
Відпусти в небеса,
Мене дожидає
Рідня там моя!

Закрию я  очі,
Прийми моє тіло,
Разом із тугою
Накрий мене тихо.

Хай діти мої
Не горюють за мною,
Я в пам’яті завжди
З  ними, з тобою.

Почули  ми шепіт
І сльози до Бога…
Не стало матусі,
Не стало дороги…

Парує могила
Прозорим повітрям,
О, мамо, рідненька,
Землею нас грієш.

Як святість, як пам'ять,
Навічно ти з нами,
Ангелом рідним,
О, мамо, ти з нами!