Украина

Ирина Луганск
Украина-край родной,
Моя щира Батькiвщина.
Как болею я душой,
Коли бачу, як ти гинеш.

Я по-русски говорю,
А ви брешете на рiднiй.
Положили к алтарю
Долю всю країни гiдной.

Но поднимется народ,
I спаде з очей завiса.
Запад,Центр,Юг и Восток
Ще погонять вас,як крису.

Украина-ты мой дом,
Та менi сьогоднi гидко,
Что хозяйничают в нём
Профашистьскi недобитки...