Ma bucur

Галина Чиореску
Ma bucur de-o floare,
De un rasarit de soare,
Cum zburda un copil,
De zimbetu-i umil.

De linistea adinca,
Si ca sint vie inca,
Ma pot misca, gindi,
De toate-ti spun - MERSI !