Родной школе

Валентина Большакова 59
Тут життя бурхливе і мінливе,
Тут світи пізнань і вирій почуттів,
Досвід і теорія, норми поведінки
І дитячі роки набирання сил.

Тут моральне право - бути чесним
Та розумним, справжнім, добрим, і стійким.
Тут плекають крила, відправляють в вирій,
Щоб піднялись гідно до нових вершин.

Тут таланти, успіх і просвіта словом,
І учнівське право – пізнавати світ ,
Та велике право – вчитись без помилок,
Поклонитись низько педагогам всім!

І сказати наймудрішим людям -
Геніям повчань, моралі, розумінь:
- Вам спасибі, любі, за науку,
За дитинство миле, школу – оберіг!