оливков

Анави Чемерова
Коли кохання заплямовує очі
Оливкові очі. І холодні тремтячі руки
Закохуйся в мене
Не як діти,а як дорослі

Проідь зі мною Киівські ночі
Стягни з мене усі моі луки
Закохуйся в мене
Залишай квіти в волоссі