Осенняя молитва...

Валентина Большакова 59
Осіння молитва до неба, до Бога,
Шепоче Природа і все навкруги,
За тії дощинки осінньої тучі,
За сірий туман, що блукає в ночі.

За листя пожовкле й тепле проміння,
І той урожай, що лежить в закромах,
За той вітерець, що говорить листочкам:
-Життя промайнуло, спочити пора!

Святая  осіння, вічна  музика,
Почуйте  її! Перед вами вона!
Дощами танцює, зривається вітром,
Курличе ключем: - Скоро буде зима!

Побачте красу осінньої далі,
Відчуйте молитву поля Землі:
Дай же, о Боже,  сніжком твою милість,
Землі відродитись любов’ю Весни!


                2010