Я хочу

Просто Лолита
Коли я дивлюсь в твої очі
Я бачу сонце й цілий світ.
Я хочу жити, дуже хочу 
З тобою до скінчення літ.
Твоє волосся світло-русе, 
Твої малинові уста.
Я хочу дуже, дуже хочу
Їх цілувати до кінця.
В твої обіймах прокидатись,
І засинати кожень день.
Я дуже, дуже, дуже хочу
З тобою буть вночі і вдень.
Я хочу жити із тобою
Усе життя своє одне.
Я вірю в те що все ж на світі
Кохання справжнє й справді є.