Вiдлюбилося, вiдболiло...

Татьяна Ахинько
      
        Відлюбилося, відболіло,
        Сивиною лягло на чоло, 
        Чи пила?.. Ковток пригубила
        Те кохання п"янке, мов вино.

        Не плекати було б надії,-
        Не зійшлися у долю одну.
        Не судилося! Наші мрії
        Відійшли у чужу сторону.

        Не здіймаються більше крила,
        Почуття вже нема,а було... 
        Відлюбилося, відболіло,
        Сивиною лягло на чоло.