Лiс - Шпиль

Михаил Онищенко
           Ліс - Шпиль.

Столітній  ліс  стоїть  стіною,
І  я  не  знаю,  що  зі  мною,
Я  зачарований  увесь,
Цією  земною  красою.

У  дерев  гілля – із  срібла  віти,
Як  цему  чуду  не  радіти,
Поки  на  світі  буду  жити,
Красу  оцю  буду  любити!

..Пройшло  два  дні,  відлига  встала,
У  лісі  щось  страшне  настало,
Снігопад,  льодопад  і  гілкопад,
Зверху  все  летить  підряд…

Летіло  воно  з  самого  ранку,
А  може  ще  і  від  світанку,
Ліс  перестав  стоять  стіною,
Мов  говорить  хотів  зі  мною.


        грудень,  2009;