Не имею права на равнодушие...

Валентина Большакова 59
Не маю права на байдужість,
Тому в душі живуть думки,
Які складаються у вірші –
До вас звертаються вони.

А лейтмотив, як та  молитва:
- Байдужими не будьте ви!
Щоб у душі та іскра Божа
І співчуття, й любов жили!

О, скільки тих всіх збайдужілих,
Холодних, змерзлих душ черствих!
Гаряче серце підмінили,         
Залізом жовтим, що блищить!

Нема страшнішого на світі,
Коли погасне світ добра,
Коли країна втратить в світі,
Законність чесну для життя!

Не  маю права не байдужість,
Мої права  - свята любов!
І віра, правда, міць і мужність,
Та боротьба проти оков!

Звертаюся  і думою, і серцем,
Законом Божим і людським:
Хай в кожного  Любов в душі буяє,
Дарує Гідність, Доброту і Мир!


                7. 12. 2010