Мурахи та пан

Валентина Большакова 59
Мурахи з вечора до ранку,
Не пана гнули спину ту,
А пан все думав до світанку,
Як обікрасти комашню.

Не довго думав і надумав,
Що стане добрим для усіх,
Віддав наказ: - Здоровим бути
І медкомісію пройти!

І за таке, за піклування,
Сплатили в касу всі йому,
Та лікарям віддали частку,
За медкомісію таку.

Віддали гроші ті комахи,
На важку працю  знов пішли,
Здоровше всі вони не стали,
А в пана гроші завелись.


1.12.2013