Родному краю

Валентина Большакова 59
О, рідна долина, ріка і  поля,
Найкраща на світі моя сторона,
Садочки вишневі і кручі навкруг -
Мої найрідніші села ось тут!

Степанівка мила і Павлівки край,
Куток трудівничий - доріг переймай
І Красне роздольне: село - оберіг,
Моя тут країна, родина і рід!

Народе мій ясний, родовід живи,
В любові, у дружбі, у мирі завжди!
Божественна святість і доля дана,
Відлунює дзвоном в долину вона!

Родися на славу, Земля, зеленій
І вірою, ласкою всіх нас зігрій,
Людей мудра рада хай буде завжди,
Добробутом, щастям живи на віки!

Талантами славимо милий свій край,
В труді наша доля і воля і рай,
Нам щирістю жити, любити свій дім,
Щаслива  родина – де радість і мир!