Поле

Валентина Большакова 59
Колосок у полі  житній,
Просить дощику земля,
Небокрай у полі синій,
Вітер по полю гуля.

О край неба, сонце й вітер –
Дорога моя Земля!
Поле рідне і безкрайнє,
Возродись життям Земля!

Є у поля і людини
Мрія і душа одна,
Є надія, праця вірна,
І любов на все життя!

Поле рідне, урожайне,
Поклонюся до Землі!
І згадаю я дитинство,
босоноге по траві.

Дітьми в полі працювали
І Земля нас гріла всіх,
Це було дитячим щастям -
Діти, поле, широчінь!

Руки вгору підіймали
І крутились круг осі,
Потім падали на трави  -
Тепла радість на душі!

Бережіть ви Землю, люди,
Вона Мати нам усім!
Хай живуть в душі теплини –
Як волошки поля - цвіт!


               

                08.11.11