Почувсвуйте сердцем Украину

Валентина Большакова 59
Відчуйте серцем Україну,
Торкніться струнами душі,
Ті почуття, що називають,
Патріотичними в житті!

Відчуйте серцем край свій рідний,
Далекоглядну широчінь,
Небесну вись, зелену Землю,
В душі любов, як дивосвіт.

Відчуйте рід, свою родину,
Загляньте в сиву давнину
І подивіться в світ чудовий:
- Я, патріотом тут живу!

Я володію диво краєм,
В ній мова рідна, чарівна,
Така співуча і барвиста,
Така грайлива і свята!

І є те щастя! Доля й воля,
Коли ти праведно живеш
І все, що відчуваєш серцем,
Ти сяйвом іншим відаєш!