Про муху

Валентина Большакова 59
Не просили до обіду,
Не хотіли муху ту,
Як панівна прилетіла
Цокотуха до столу.

І нахабно, і розважно,
По усім по тарілкам,
Цокотіла, їла, пила…
Та й заклякла важко так.

Так наїлася вона,
Що злетіти не змогла,
То ж у склянку з медом, бах!
Та й приклеїлася там.

...Є назойливість така
Ох, непрохана вона,
Хто у собі відчуває,
Той погано почуває.

  1.12.2013.