Про несв доме пишуть твори укр

Светлана Шибашова
Про несвідоме пишуть твори.
Життя суцільна паралель.
І Фрейд, і Гусаль не знайомі,
А Шеллер примітиви стер.

Духовність й дух гуманітарні,
Як виміри всього життя.
У компенсації полярній
Універсальність майбуття.

Душа існує власним тілом.
Матеріальні носії.
І божевілля, й смерть створили
Як аутизм шляхи свої.

Про несвідоме пишуть твори.
Життя ж суцільна паралель...