Тихо сонце втiка

Тамара Романова
Тихо сонце за хмарку втікає,
День весняний такий. . .
Тільки Небо про біль мій знає,
Чому мій день такий хмурний.

За Тобою, коханий, сумую. . .
Про кохання складаю вірші.
Все що було між нами, ціную,
Зберігаю мов скарб у душі.

Віру сильну й надію я маю
Прийде день, не буде журби.
Все зміниться на краще, знаю,
Тільки вір і палко мене люби.