З чого почина ться Держава?

Сербиновская Илона
З чого починається Держава?,
Та мабудь з любові до землі.
Ранок - з доброї та щирої молитви,
З кожної людини доброти.

З чого починається Держава?
З радості, любові до людей.
З чого починається Держава?
З ласки і уваги до дітей.

Щирість намірів, любов, надія, віра..
З цього всього починається усе.
Щоб залишилась Єдиная Країна,
Єдність щоб була понал усе!

З чого починається Держава?,
Та мабудь з любові до землі.
Ранок - з доброї та щирої молитви,
З кожної людини доброти.